Întrebări frecvente

Toate vinurile comercializate de Bodega Spaniolă provin din crame cunoscute în peninsula Iberică și în toată lumea. Sticlele sunt păstrate în cele mai bune condiții în conformitate cu specificațiile tehnice furnizate de către producători. 

Vinurile albe se păstrează la temperaturi mai joase, între 8 și 10 grade Celsius, în timp ce vinurile rose la temperaturi de 10-12 grade și vinurile roșii la temperaturi de 12-16 grade Celsius. Fiecare produs comercializat de Bodega Spaniolă conține informațiile de păstrare pe site și pe etichetă. 

Comenzile plasate pe site se livrează gratuit, în termen de 48 de ore, în județul Cluj. Pe teritoriul României livrările se efectuează prin curier, în termen de 72 de ore, contra unui cost care va fi specificat în momentul plasării comenzii, în funcție de adresa de livrare.

Echipa noastră face tot posibilul pentru a se asigura că produsele sunt expediate către dumneavoastră în cele mai bune condiții și la termenele specificate. Vinurile noastre sunt depozitate și păstrate în condiții optime de temperatură și sunt protejate împotriva șocurilor. 

 

Dacă există probleme cu produsele comandate și doriți să le returnați atunci vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe pagina de contact a site-ului și în conformitate cu prevederile OUG 34/2014 vom face tot posibilul pentru a remedia situația.