Termeni și condiții

Următorii termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului și a magazinului online bodega-spaniola.com. Utilizați site-ul numai dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de afaceri. Utilizarea ulterioară a site-ului implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.
BODEGA SPANIOLA își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare în orice moment pe care îl consideră necesar, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru orice modificări.

Drepturi de autor și proprietate intelectuală
Magazinul online bodega-spaniola.com, prin care se vând vinuri și produse complementare, este deținut și administrat de DEVELOPMENT VINCENT JR. ROMANIA SRL.

Continutul site-ului – inclusiv designul, informatiile, textele, grafica, logo-urile – este proprietatea DEVELOPMENT VINCENT JR. ROMANIA SRL si, dupa caz, furnizorii sai, fiind protejati de Legea proprietatii intelectuale si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. proprietate industriala Orice utilizare a acestui continut se poate face numai cu notificarea si acordul BODEGA SPANIOLA.

Preturi
Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și includ TVA de 19% și acciza la alcool, acolo unde este cazul.

promotii
În timpul promoțiilor pot apărea restricții de stoc. În acest caz, clienții vor fi serviți în ordinea priorității – ora exactă în care comanda este înregistrată în sistem. Pentru a deservi cel mai mare număr posibil de clienți, BODEGA SPANIOLA își rezervă dreptul de a anula comenzile excesive.

Comenzi
Comenzile sunt confirmate prin email. În cazul plăților prin transfer bancar, livrarea se face numai după confirmarea plății integrale de către bancă.
Disponibilitatea produsului depinde de producător și, prin urmare, poate fi modificată fără notificare.

Livrarea produsului
Produsele sunt livrate in toata tara, tinand cont de optiunile exprimate de dumneavoastra la plasarea comenzii. In timpul transportului, produsele sunt asigurate de WINE POINT.

Toate produsele livrate vor fi insotite de chitanta/factura.

Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produsului și de locația destinatarului. BODEGA SPANIOLA nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii livrării. Cu toate acestea, în cazul în care livrarea este întârziată mai mult de o lună, atâta timp cât adresa indicată este corectă, comanda poate fi anulată și vi se va rambursa întreaga sumă plătită, fără alte daune.
Dacă întârzierea se datorează adresei greșite furnizate sau clientul a acceptat întârzierea, comanda nu poate fi anulată și nu se va acorda nicio compensație.
BODEGA SPANIOLA nu este responsabila pentru intarzierile datorate introducerii incorecte a informatiilor de livrare si contact de catre client. In aceasta situatie, clientul nu poate solicita anularea comenzii, iar finalizarea acesteia se va stabili cu firma care efectueaza livrarea.
In cazurile in afara controlului nostru sau al transportatorului – conditii meteorologice nefavorabile, cazuri de forta majora – timpul de livrare poate creste si va vom anunta prin email sau telefonic.
Clientul este singurul responsabil pentru verificarea stării mărfii livrate. Vă rugăm să ne informați pe bonul de livrare despre orice produs deteriorat sau lipsă în momentul livrării. Pentru a beneficia de despăgubiri, declarația de avarie sau lipsuri trebuie să ne parvină în termen de maximum 48 de ore.
BODEGA SPANIOL își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiți clienți și livrări la anumite adrese.


returnarea produselor
O comandă poate fi anulată și rambursată dacă este solicitată în scris în termen de 10 zile de la livrare. În acest caz, trebuie să returnați toate produsele livrate în ambalajul lor original. Costurile de transport de retur către BODEGA SPANIOLA vor fi responsabilitatea dumneavoastră. Dupa primirea produselor, BODEGA SPANIOLA va rambursa contravaloarea produselor, mai putin costurile de transport.

Înregistrare pe site
Prin înregistrarea pe site garantați că:
ai 18 ani
datele personale pe care ni le furnizați sunt adevărate, exacte, complete și actualizate
nu veți uzurpa identitatea vreunei persoane sau entitati și nu veți folosi un nume fals pe care nu sunteți autorizat să îl utilizați
Ne veți informa imediat cu privire la orice modificare a datelor dumneavoastră personale.
La discreția și opțiunea noastră, putem solicita opțional confirmarea telefonică a diferitelor date pe care ni le-ați furnizat. Ne rezervăm dreptul de a anula